Revista Design
Revista Design
Ri-Markimi I Kompanisë

Astra Make-up

Ri-Markimi I Kompanisë Fuqia e markës qëndron jo vetëm në aftësinë dhe vizionin e saj, por edhe në komunikim. Një katalog i lehtë për t’u përdorur i mbushur me fotografi të produkteve të forta; një uebsajt i orientuar nga konsumatori dhe tërheqës që ofron shërbime on-line dhe një përmbledhje të produkteve të markave. Ne gjithashtu zhvilluam një gjuhë vizuale në përfaqësimin e sensacionit të markës me një stil të modës së fotografisë dhe një linjë komunikimi të freskët në mediat sociale, vendosjen e një dialogu midis kompanisë dhe konsumatorit.

Emri i Projektit : Astra Make-up, Emri i stilistëve : Paul Robb, Emri i klientit : Salt & Pepper.

Astra Make-up Ri-Markimi I Kompanisë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.