Revista Design
Revista Design
Salla E Shfaqjes Së Banjove

Agape

Salla E Shfaqjes Së Banjove Për tu dalluar nga hapësira e zakonshme e ekspozitës, ne e përcaktojmë këtë hapësirë si një sfond që mund të nxjerrë në pah bukurinë e mallit. Me këtë përkufizim, ne dëshirojmë të krijojmë një fazë kohore që malli të shkëlqejë në mënyrë spontane. Gjithashtu, ne krijojmë një bosht kohor për të treguar secilin produkt i cili tregoi në këtë hapësirë ishte bërë nga kohë të ndryshme.

Emri i Projektit : Agape, Emri i stilistëve : Tiku+Design, Emri i klientit : Jia Enterprise.

Agape Salla E Shfaqjes Së Banjove

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.