Revista Design
Revista Design
Parku Familjar

Hangzhou Neobio

Parku Familjar Bazuar në paraqitjen origjinale të qendrës tregtare, Hangzhou Neobio Family Park u nda në katër zona kryesore funksionale, secila me hapësira të shumta aksesore. Një ndarje e tillë merrte parasysh grupmoshat, interesat dhe sjelljet e fëmijëve, ndërsa njëkohësisht ndërthuri funksione për argëtim, arsim dhe pushim gjatë aktiviteteve prind-fëmijë. Qarkullimi i arsyeshëm në hapësirë e bën atë një park gjithëpërfshirës të familjes që integron aktivitete argëtuese dhe arsimore.

Emri i Projektit : Hangzhou Neobio, Emri i stilistëve : Li Xiang, Emri i klientit : Shanghai Neobio Enterprise Management Co., Ltd.

Hangzhou Neobio Parku Familjar

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.