Revista Design
Revista Design
Parku Familjar

Hangzhou Neobio

Parku Familjar Bazuar në paraqitjen origjinale të qendrës tregtare, Hangzhou Neobio Family Park u nda në katër zona kryesore funksionale, secila me hapësira të shumta aksesore. Një ndarje e tillë merrte parasysh grupmoshat, interesat dhe sjelljet e fëmijëve, ndërsa njëkohësisht ndërthuri funksione për argëtim, arsim dhe pushim gjatë aktiviteteve prind-fëmijë. Qarkullimi i arsyeshëm në hapësirë e bën atë një park gjithëpërfshirës të familjes që integron aktivitete argëtuese dhe arsimore.

Emri i Projektit : Hangzhou Neobio, Emri i stilistëve : Li Xiang, Emri i klientit : Shanghai Neobio Enterprise Management Co., Ltd.

Hangzhou Neobio Parku Familjar

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.