Revista Design
Revista Design
Takëm

Ingrede Set

Takëm Seti i takëmave Ingrede është krijuar për të shprehur nevojën për përsosmëri në jetën e përditshme. Set i pirunit, lugës dhe thikë-thikë së bashku duke përdorur magnet. Takëmet qëndron vertikalisht dhe krijon harmoni me tryezën. Format matematikore lejohen të ndërtojnë një formë lëngu që përbëhet nga tre pjesë të ndryshme. Kjo qasje krijon mundësi të reja që mund të aplikohen për shumë produkte të ndryshëm siç janë sendet e gatimit dhe modelet e tjera të mjeteve.

Emri i Projektit : Ingrede Set, Emri i stilistëve : Matthew Dorabiala, Emri i klientit : Matthew Dorabiala.

Ingrede Set Takëm

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.