Revista Design
Revista Design
Shtëpi Për Kujtime

Memory Transmitting

Shtëpi Për Kujtime Kjo shtëpi përcjell imazhet e shtëpisë nga trarët e drurit dhe pirgun e mprehtë të tullave të bardha. Drita shkon nga hapësirat e tullave të bardha rreth shtëpisë, duke krijuar një atmosferë të veçantë për klientin. Projektuesi përdor disa metoda për të zgjidhur kufizimet e kësaj ndërtese për kondicionerët dhe hapësirat e ruajtjes. Gjithashtu, përzieni materialet me kujtesën e klientit dhe paraqisni një estetikë të ngrohtë dhe elegante përmes strukturës, duke lidhur stilin unik të kësaj shtëpie.

Emri i Projektit : Memory Transmitting, Emri i stilistëve : Tienyu Wu, Emri i klientit : TYarchistudio.

Memory Transmitting Shtëpi Për Kujtime

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.