Revista Design
Revista Design
Libri Koncept Dhe Posteri

PLANTS TRADE

Libri Koncept Dhe Posteri TREGTI I BIMVE është një seri e një forme inovative dhe artistike të mostrave botanike, e cila u krijua për të ndërtuar një marrëdhënie më të mirë midis njerëzve dhe natyrës sesa materialeve edukative. Libri Koncept i Tregtisë së Bimëve ishte përgatitur për t'ju ndihmuar të kuptoni këtë produkt krijues. Libri, i hartuar në saktësi në të njëjtën madhësi si produkti, përmban jo vetëm foto të natyrës, por grafikë unike të frymëzuara nga mençuria e natyrës. Më interesante, grafikat janë shtypur me kujdes nga shkronja letre, në mënyrë që çdo imazh të ndryshojë në ngjyrë ose strukturë, ashtu si bimët natyrore.

Emri i Projektit : PLANTS TRADE, Emri i stilistëve : Tsuyoshi Omori, Emri i klientit : PLANTS TRADE.

PLANTS TRADE Libri Koncept Dhe Posteri

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.