Revista Design
Revista Design
Hotel

Yu Zuo

Hotel Ky hotel ndodhet brenda mureve të tempullit Dai, në fund të malit Tai. Qëllimi i projektuesve ishte që të transformojnë dizajnin e hotelt për t'u ofruar mysafirëve një akomodim të qetë dhe të rehatshëm, dhe në të njëjtën kohë, të lejoni mysafirët të përjetojnë historinë dhe kulturën unike të këtij qyteti. Duke përdorur materiale të thjeshta, tone të lehta, ndriçim të butë dhe vepra arti të zgjedhura me kujdes, hapësira shfaq një ndjenjë si të historisë, ashtu edhe të asaj bashkëkohore.

Emri i Projektit : Yu Zuo, Emri i stilistëve : Guoqiang Feng and Yan Chen, Emri i klientit : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Yu Zuo Hotel

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.