Revista Design
Revista Design
Produkti Arsimor

Shine and Find

Produkti Arsimor Avantazhi më i rëndësishëm i këtij produkti është lehtësia e mësimit dhe përmirësimit të kujtesës. Në Shine and Find, çdo Constellation bëhet praktikisht dhe kjo sfidë praktikohet vazhdimisht. Ajo bën një imazh të qëndrueshëm në mendje. Mësimi në këtë mënyrë, praktik dhe studim dhe përsëritje, nuk është i mërzitshëm dhe e bën kujtesën më të qëndrueshme dhe të kënaqshme. Shtë shumë emocionuese, ndërvepruese, e thjeshtë, e pastër, minimale dhe moderne.

Emri i Projektit : Shine and Find, Emri i stilistëve : Mohamad Montazeri, Emri i klientit : Arena Design Studio.

Shine and Find Produkti Arsimor

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.