Revista Design
Revista Design
Dizajni Ui

Moulin Rouge

Dizajni Ui Ky projekt është krijuar për njerëzit që duan të dekorojnë celularin e tyre me temë Moulin Rouge edhe pse ata kurrë nuk e kanë vizituar në Moulin Rouge në Paris. Qëllimi kryesor është të ofrojmë një përvojë të përmirësuar dixhitale dhe të gjithë faktorët e projektimit janë të vizualizojnë gjendjen shpirtërore të Moulin Rouge. Konsumatorët mund të rregullojnë paraprakisht projektimin dhe ikonat në të preferuarat e tyre me një trokitje të lehtë në ekran.

Emri i Projektit : Moulin Rouge, Emri i stilistëve : Yuri Lee, Emri i klientit : Yuri Lee.

Moulin Rouge Dizajni Ui

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.