Revista Design
Revista Design
Kopshti Privat

Ryad

Kopshti Privat Sfida konsistonte në modernizimin e një shtëpie të vjetër të vendit dhe e shndërron atë në një fushë paqeje dhe qetësie, duke punuar gjithëpërfshirëse si në zonat arkitektonike, ashtu edhe në ato peizazhe. Fasada u rinovua, punimet civile u bënë në shtrimet dhe pishina notuese dhe u ndërtuan mure mbajtëse, duke krijuar vepra të reja hekuri të falsifikuara për arkivat, muret dhe gardhet. Kopshtari, ujitje dhe rezervuari, si dhe rrufeja, mobiljet dhe aksesorët ishin gjithashtu gjithëpërfshirës me të.

Emri i Projektit : Ryad, Emri i stilistëve : Fernando Pozuelo, Emri i klientit : Fernando Pozuelo Landscaping Collection.

Ryad Kopshti Privat

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.