Revista Design
Revista Design
Modelimi I Markës

EXP Brasil

Modelimi I Markës Dizajni për markën EXP Brasil vjen nga parimet e bashkimit dhe partneritetit të ndërmarrjeve. Përvetësimi i përzierjes midis teknologjisë dhe dizajnit në projektet e tyre si në jetën e zyrës. Një element tipografie përfaqëson bashkimin dhe forcën e kësaj kompanie. Dizajni i shkronjës X është i fortë dhe i integruar por shumë i lehtë dhe teknologjik. Marka paraqet jetën e studios, me elemente në shkronja, si në hapësirën pozitive ashtu edhe ato negative që bashkojnë njerëzit dhe dizajnin, individual dhe kolektiv, të thjeshtë me teknologjik, me peshë të lehtë dhe të fortë, profesionale dhe personale.

Emri i Projektit : EXP Brasil, Emri i stilistëve : Mateus Matos Montenegro, Emri i klientit : EXP Brasil.

EXP Brasil Modelimi I Markës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.