Revista Design
Revista Design
Zyra

Phuket VIP Mercury

Zyra Bazuar në temën e hapjes dhe eksplorimit të thelluar të markës, hulumtoi hartimin dhe krijoi një integrim vizual të zgjatjes vizuale dhe historisë së markës me planetin, si elementi kryesor krijues. Plani zgjidhte tre problemet e mëposhtme me mendime të reja vizuale: Bilanci i hapjes dhe funksioneve të hapësirës; Ndarja dhe kombinimi i zonave funksionale të hapësirës; Rregullsia dhe ndryshimi i stilit themelor hapësinor.

Emri i Projektit : Phuket VIP Mercury, Emri i stilistëve : Songhuan Wu, Emri i klientit : N-HD design.

Phuket VIP Mercury Zyra

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.