Revista Design
Revista Design
Brendësia Tregtare

Nest

Brendësia Tregtare Kati ndahet nga dy profesionistë unikë - avokatë dhe arkitektë që bëjnë thirrje për urdhëra të larmishëm hierarkik. Zgjedhja dhe detajimi i elementeve ishte një përpjekje për të mbajtur pamjen e përgjithshme të bazuar, tokësore dhe për të ringjallur artin vendas dhe materialet e ndërtimit. Përzierja dhe aplikimi i materialeve eko-miqësore, madhësia e hapjeve, të gjitha janë nxitur duke kujtuar klimën lokale për të bërë një mjedis të pranueshëm që të rigjallërojë praktikat e humbura së bashku duke strukturuar praktikën e qëndrueshme.

Emri i Projektit : Nest, Emri i stilistëve : Neogenesis+Studi0261, Emri i klientit : Neogenesis+Studi0261.

Nest Brendësia Tregtare

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.