Revista Design
Revista Design
Ndërtesa E Zyrave

The PolyCuboid

Ndërtesa E Zyrave PolyCuboid është ndërtesa e re e selisë për TIA, një kompani që ofron shërbime të sigurimit. Kati i parë u formua nga kufijtë e zonës dhe tubi uji me diametër 700 mm që po kalon në zonë nëntokën duke kufizuar hapësirën e themelit. Struktura metalike shpërndahet në blloqet e larmishme të përbërjes. Shtyllat dhe trarët zhduken nga sintagma hapësinore, duke projektuar përshtypjen e një objekti, duke eliminuar gjithashtu atë të një ndërtese. Dizajni vëllimor është frymëzuar nga Logo e TIA duke e kthyer vetë ndërtesën në një ikonë që përfaqëson kompaninë.

Emri i Projektit : The PolyCuboid, Emri i stilistëve : Tetsuya Matsumoto, Emri i klientit : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid Ndërtesa E Zyrave

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.