Revista Design
Revista Design
Pije

GuJingGong

Pije Historitë kulturore të dhëna nga njerëzit janë paraqitur në paketim, dhe modelet e pirjes së dragoit tërhiqen me përpikëri. Dragoi respektohet në Kinë dhe simbolizon besnikërinë. Në ilustrim, Dragoi del për të pirë. Për shkak se tërhiqet nga vera, ajo rri pezull rreth shishës së verës, duke shtuar elemente tradicionale si Xiangyun, pallat, mal dhe lumë, gjë që konfirmon legjendën e verës së haraçit Gujing. Pas hapjes së kutisë, do të ketë një shtresë letre kartoni me ilustrime për ta bërë që kutia të ketë efektin e përgjithshëm të ekranit pas hapjes.

Emri i Projektit : GuJingGong, Emri i stilistëve : Cheng Tian Sheng, Emri i klientit : YUTO.

GuJingGong Pije

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.