Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit

Angel VII Private Residence

Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit Me një përzierje të veçantë të materialeve, kjo brendshme banimi u projektua në një mënyrë të tillë në një hapësirë të rehatshme, të pastër dhe pa kohë. Atriumi i vogël në hapësirë shërben gjithashtu si një tipar dizajni pasi është një element që mund të shihni nga të gjitha zonat e brendshme të katit përdhes dhe nga rezidencat e jashtme. Shërben gjithashtu si një pengesë e sigurt për korridorin e mësipërm. Dizajni i shkallëve së bashku me llambat me varëse të tavanit të projektuesit shërben si një element hapësinor tërheqës i ndërmarrësit.

Emri i Projektit : Angel VII Private Residence, Emri i stilistëve : Irini Papalouka, Emri i klientit : Irini Papalouka Interior Architect.

Angel VII Private Residence Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.