Revista Design
Revista Design
Aktivizimi Energjik I Shigjetave Të Këmbëve

Solar Skywalks

Aktivizimi Energjik I Shigjetave Të Këmbëve Metropolet e botës - si Pekini - kanë një numër të madh të rrugicave që përshkojnë arteriet e trafikut të ngjeshur. Ato shpesh janë jo tërheqëse, duke zvogëluar përshtypjen e përgjithshme urbane. Ideja e stilistëve për veshjen e shinave të këmbëve me modulet PV, estetike, gjeneruese të energjisë dhe shndërrimin e tyre në pikat tërheqëse të qytetit nuk është vetëm e qëndrueshme, por krijon një larmi skulpturore që bëhet një tërheqëse për pamjen në peizazhin e qytetit. Stacionet e karikimit E-car ose E-biçikletë nën shinat e këmbëve përdorin energjinë diellore direkt në vend.

Emri i Projektit : Solar Skywalks, Emri i stilistëve : Peter Kuczia, Emri i klientit : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Aktivizimi Energjik I Shigjetave Të Këmbëve

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.