Revista Design
Revista Design
Shtëpi Në Fermë

House On Pipes

Shtëpi Në Fermë Një rrjet tubash prej çeliku të hollë të hedhur në një mënyrë të mprehtë minimizuar gjurmën e ndërtesës ndërsa siguron ngurtësinë dhe stabilitetin për të ngritur hapësirën e jetesës mbi këtë. Në përputhje me qasjen minimale të ikonave, kjo shtëpi në fermë është projektuar në kuadrin e pemëve ekzistuese për të zvogëluar fitimin e brendshëm të nxehtësisë. Kjo u ndihmua më tej nga tronditja e qëllimshme e blloqeve të hirit të Fly-it në fasadë me zbrazëtinë dhe hijen që rezulton duke e ftohur ndërtesën. Ngjitja e shtëpisë gjithashtu siguroi që Peizazhi ishte i pandërprerë dhe pamjet ishin të pakufizuara.

Emri i Projektit : House On Pipes, Emri i stilistëve : PARALLAX, Emri i klientit : Parallax.

House On Pipes Shtëpi Në Fermë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.