Revista Design
Revista Design
Animacioni Komercial

Simplest Happiness

Animacioni Komercial Në zodiakun kinez, 2019 është viti i derrit, kështu që Yen C projektoi derrin me feta, dhe është një pene në "shumë filma të nxehtë" në gjuhën kineze. Personazhet e lumtur janë në përputhje me imazhin e kanalit dhe me ndjenjat e lumtura që kanali dëshiron t'i dhurojë audiencës së tij. Videoja është kombinimi i katër elementëve të filmave. Fëmijët që janë duke luajtur mund të tregojnë më së miri lumturi të pastër dhe shpresojnë që audienca do të ketë të njëjtën ndjenjë duke parë filmin.

Emri i Projektit : Simplest Happiness, Emri i stilistëve : Yen C Chen, Emri i klientit : Fox Movies.

Simplest Happiness Animacioni Komercial

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.