Revista Design
Revista Design
Zyra

White Paper

Zyra Brendësia në formë kanavacë materializon një hapësirë për kontributin krijues të stilistëve dhe krijon mundësi për një ekspozitë të shumtë të procesit të projektimit. Ndërsa çdo projekt përparon, muret dhe tabelat janë të mbuluara me hulumtime, skica të projektimit dhe prezantime, duke regjistruar evolucionin e çdo dizajni dhe duke u bërë ditari i projektuesve. Dyshet e bardha dhe dera prej bronzi, të cilat janë të punuara në mënyrë unike dhe të guximshme për përdorim të fuqishëm të përditshëm, mbledhin gjurmët dhe gjurmët e gishtërinjve nga stafi dhe klientët, duke dëshmuar rritjen e kompanisë.

Emri i Projektit : White Paper, Emri i stilistëve : Lam Wai Ming, Emri i klientit : Design Systems Ltd..

White Paper Zyra

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.