Revista Design
Revista Design
Tavolina E Konvertueshme Në Shtrat

1,6 S.M. OF LIFE

Tavolina E Konvertueshme Në Shtrat Koncepti kryesor ishte të komentonim faktin që jeta jonë po zvogëlohet për të hyrë në hapësirën e mbyllur të zyrës sonë. Përfundimisht, kuptova se çdo civilizim mund të ketë një perceptim shumë të ndryshëm të gjërave në varësi të kontekstit të tij shoqëror. Për shembull, kjo tavolinë mund të përdoret për një siesta ose për disa orë gjumë natën në ato ditë kur dikush lufton të përmbushë afatet. Projekti u emërua pas dimensioneve të prototipit (2,00 metra i gjatë dhe 0,80 metër i gjerë = 1,6 sm) dhe fakti që puna vazhdon të zërë gjithnjë e më shumë hapësirë në jetën tonë.

Emri i Projektit : 1,6 S.M. OF LIFE, Emri i stilistëve : Athanasia Leivaditou, Emri i klientit : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Tavolina E Konvertueshme Në Shtrat

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.