Revista Design
Revista Design
Grumbullimi I Make-Up

Kjaer Weis

Grumbullimi I Make-Up Dizajni i linjës së kozmetikës Kjaer Weis distilon bazat e përbërjes së grave në tre fushat thelbësore të aplikimit: buzët, faqet dhe sytë. Ne hartuam kompakte në formë për të pasqyruar tiparet që do të përdoren për të përmirësuar: të pakta dhe të gjata për buzët, të mëdha dhe katrore për faqe, të vogla dhe të rrumbullakëta për sytë. Në mënyrë të prekshme, kompaktet kthehen me një lëvizje anësore inovative, duke dalë jashtë si krahët e një fluture. Krejtësisht i rimbushshëm, këto kompakte janë qëllimisht të ruajtura sesa riciklohen.

Emri i Projektit : Kjaer Weis, Emri i stilistëve : Marc Atlan, Emri i klientit : .

Kjaer Weis Grumbullimi I Make-Up

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.