Revista Design
Revista Design
Selia

Weaving Space

Selia Në këtë projekt, një ndërtesë e përdorur fabrika u shndërrua në një hapësirë shumëfunksionale që përfshin një sallë ekspozite, një catwalk dhe një zyrë projektimi. Frymëzuar nga "gërshetimi i rrobave", një profil i ekstruduar prej alumini u përdor si përbërësi themelor i mureve. Dendësi të ndryshme të shtesave përcaktojnë funksione të ndryshme të hapësirave. Muri i fasadës duket si një arkë e madhe nga e cila mund të ndalohet i gjithë personi i paautorizuar. Brenda ndërtesës, shtesat me densitet më të ulët përdoren për t'i bërë të gjitha hapësirat gjysmë transparente, në mënyrë që të inkurajojnë komunikimin midis ekskluzivitetit dhe projektuesve.

Emri i Projektit : Weaving Space, Emri i stilistëve : Lam Wai Ming, Emri i klientit : PMTD Ltd..

Weaving Space Selia

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.