Revista Design
Revista Design
Tv "42 Cm Të Udhëhequr Nga Bms

Agile

Tv "42 Cm Të Udhëhequr Nga Bms AGILE TV TV është krijuar për të theksuar imazhin në ekran duke aplikuar rripa të ngushtë dhe për të kapur trendin e TV me pamjen e paktë. Mprehtësia në kufirin e hollë rreth ekranit jep reflektime të ndryshme, dhe rrezatim të dritës në sipërfaqe, gjë që rezulton me butësinë e dizajnit. Kjo gjithashtu ndikon në krijimin e stendës televizive. Sipërfaqet metalike të përfundimit me këmbë mate-plastike dhe qafë gjysmë transparente të këmbës kryhet me të njëjtin qëllim me TV. Pjesa e personalizimit të AGILE është lentet transparente në ngjyra.

Emri i Projektit : Agile, Emri i stilistëve : Vestel ID Team, Emri i klientit : .

Agile Tv "42 Cm Të Udhëhequr Nga Bms

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.