Revista Design
Revista Design
Agjensia E Pasurive Të Patundshme

The Ribbon

Agjensia E Pasurive Të Patundshme Të tilla si "Vallëzimi i Shiritit", me shkallë hapësinore të hapur, hapësira e përgjithshme është e bardhë, shfrytëzoni konceptin e postimit të mobiljeve, formoni një marrëdhënie që lidhet me hapësirën, më e veçanta është marrëdhënia midis murit dhe kabinetit, integroni tavolinë me tavan dhe tokë, shpërthen seksionin nga gjeometria e parregullt me qëllim, jo vetëm që mbulojnë sasinë e tepërt të defekteve të rrezes, por gjithashtu tregojnë konceptin modern modern, duke treguar një ide abstrakte të stilit kurbë të shiritit përmes reflektimit të dritës.

Emri i Projektit : The Ribbon, Emri i stilistëve : Kris Lin, Emri i klientit : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Agjensia E Pasurive Të Patundshme

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.