Revista Design
Revista Design
Sirtar, Karrige Dhe Kombinim I Tavolinës

Ludovico Office

Sirtar, Karrige Dhe Kombinim I Tavolinës Ashtu si me mobiljet kryesore të Ludovico, ky version i zyrës obvioulsy ka të njëjtin parim që është të fshehësh një karrige të plotë në sirtar me karrigen që nuk vihet re, dhe shihet si pjesë e mobiljeve kryesore. Shumica do të mendojnë se karriget janë një çift më shumë sirtarë. Vetëm kur tërhiqemi prapa, ne shohim një karrige që del nga një hapësirë kaq e mbushur me mbathje. Frymëzimi në masë të madhe erdhi nga një vizitë në kastën e Pittamiglio´ dhe të gjitha mesazhet e saj simbolike, të fshehura, si dhe dyert e fshehura dhe të papritura ose dhomat e plota.

Emri i Projektit : Ludovico Office, Emri i stilistëve : Claudio Sibille, Emri i klientit : Sibille.

Ludovico Office Sirtar, Karrige Dhe Kombinim I Tavolinës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.