Revista Design
Revista Design
Qendra E Përkohshme E Informacionit

Temporary Information Pavilion

Qendra E Përkohshme E Informacionit Projekti është një pavijon i përkohshëm i përzierjes në Trafalgar, Londër për funksione dhe ngjarje të ndryshme. Struktura e propozuar thekson nocionin e "përkohshmërisë" duke përdorur riciklimin e kontejnerëve të transportit si material parësor të ndërtimit. Natyra e saj metalike ka për qëllim të krijojë një marrëdhënie të kundërta me ndërtesën ekzistuese duke forcuar natyrën e tranzicionit të konceptit. Gjithashtu, shprehja zyrtare e ndërtesës është organizuar dhe rregulluar në mënyrë të rastësishme duke krijuar një pikë referimi të përkohshme në vend për të tërhequr ndërveprimin vizual gjatë jetës së shkurtër të ndërtesës.

Emri i Projektit : Temporary Information Pavilion, Emri i stilistëve : Yu-Ngok Lo, Emri i klientit : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Qendra E Përkohshme E Informacionit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.