Revista Design
Revista Design
Porta Dixhitale

National Bank of Greece's i-bank

Porta Dixhitale Koncept dyqani që strehon dhe ofron udhëzime për ofertat e bankingut në internet, celular dhe telefonik. Nuk ka asnjë kundër - përkundrazi, klientët përdorin kompjutera brenda dyqaneve për të përfunduar transaksionet bankare ditore p.sh. vendosja e porosive dhe shikimi i deklaratave, me mbështetjen e ekipit 4 personash të dyqanit. Aplikacioni NBG është i disponueshëm në iPads dhe iPhones në stendat qendrore Great Great Ideas ’, stendat private mund të përdoren për bankare në internet dhe telefon, dhe ekranet me prekje brenda Zonës Interaktive u lejojnë vizitorëve të përdorin shërbime bankare dhe të luajnë lojëra.

Emri i Projektit : National Bank of Greece's i-bank , Emri i stilistëve : Allen International, Emri i klientit : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Porta Dixhitale

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.