Revista Design
Revista Design
Sistemi I Rafteve

Quadro Qusabi

Sistemi I Rafteve Sistemi i sirtarëve Quadro Qusabi (ose shkurtimisht QQ) është frymëzuar nga shkathtësia e skelave. Qusabi (do të thotë "pykë" në japonisht) futen në hapjet e postimeve në lartësinë e dëshiruar. Raftet dhe sirtarët vendosen në pykat Qusabi pa mjete ose arra. Anydo raft ose sirtar mund të zëvendësohet në çdo kohë. Shtë e lehtë të mblidheni një sistem të ri QQ vetëm me 2 rafte, 4 postime dhe një ndalues. Madhësia më e vogël e raftit është 280 cm katrore. Sizat e tjera të rafteve janë 8 cm më të gjera ose më të gjata. Sistemi QQ mund të riorganizohet, si dhe të zgjerohet pafund duke shtuar poste dhe rafte të reja në sistemin ekzistues.

Emri i Projektit : Quadro Qusabi, Emri i stilistëve : Sonia Ponka, Emri i klientit : MultiMono.

Quadro Qusabi Sistemi I Rafteve

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.