Revista Design
Revista Design
Kolltuk

The Monroe Chair

Kolltuk Elegantitet goditës, thjeshtësi në ide, komode, e dizajnuar me qëndrueshmëri në mendje. Monroe Kryetari është një përpjekje për të thjeshtuar në mënyrë drastike procesin e prodhimit të përfshirë në bërjen e një kolltuk. Ai shfrytëzon potencialin e teknologjive CNC për të prerë në mënyrë të përsëritur një element të sheshtë nga MDF, këta elementë më pas spërkohen rreth një aksi qendror për të formuar një kolltuk komplekse të lakuar. Këmba e pasme gradualisht morfon në mbështetësen e këmbës dhe krahun në këmbën e përparme, duke krijuar një estetikë të veçantë të përcaktuar plotësisht nga thjeshtësia e procesit të prodhimit.

Emri i Projektit : The Monroe Chair, Emri i stilistëve : Alexander White, Emri i klientit : .

The Monroe Chair Kolltuk

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.