Revista Design
Revista Design
Jahti I Kryqëzatës

WAVE CATAMARAN

Jahti I Kryqëzatës Duke menduar për detin si një botë në një lëvizje të vazhdueshme, ne morëm "valën" si një simbol të saj. Duke u nisur nga kjo ide, ne modeluam linjat e bykëve, të cilat duket se prishen për tu përkulur. Elementi i dytë në bazë të idesë së projektit është koncepti i hapësirës së jetesës që ne donim të vizatonim në një lloj vazhdimësie midis brendshme dhe të jashtme. Përmes dritareve të mëdha xhami marrim një pamje gati 360 shkallë, e cila lejon një vazhdimësi vizuale me jashtë. Jo vetëm, përmes dyerve të mëdha qelqi, jeta e hapur është parashikuar në hapësirat e jashtme. Arch. Visintin / Arch. Foytik

Emri i Projektit : WAVE CATAMARAN, Emri i stilistëve : Roberta Visintin, Emri i klientit : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Jahti I Kryqëzatës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.