Revista Design
Revista Design
Llambë

Capsule Lamp

Llambë Llamba fillimisht u krijua për një markë të veshjeve për fëmijë. Frymëzimi vjen nga lodra kapsulë që fëmijët marrin nga makinat shitëse që zakonisht gjenden në dyqane. Duke parë lart llambën, mund të shihni një tufë lodrash shumëngjyrësh kapsulë, secila dëshirë dhe kënaqësi që mbajnë zgjuar shpirtin e rinisë së dikujt. Numri i kapsulave mund të rregullohet dhe përmbajtja të zëvendësohet ashtu siç ju pëlqen. Nga vogëlsitë e përditshme deri tek dekorimet speciale, çdo objekt që vendosni në kapsula bëhet një tregim unik i juaji, duke kristalizuar kështu jetën dhe gjendjen tuaj mendore në një kohë të veçantë.

Emri i Projektit : Capsule Lamp, Emri i stilistëve : Lam Wai Ming, Emri i klientit : .

Capsule Lamp Llambë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.