Revista Design
Revista Design
Qendra E Vëmendjes Së Udhëhequr

Stratas.02

Qendra E Vëmendjes Së Udhëhequr Dritë e dritës LED për montim në rrugën e duhur, e krijuar posaçërisht për modulin LED të Serisë Xistato XSM Artist (LED i Rendering më i mirë i Ngjyrave në klasën e tij). E përkryer për ndriçimin e veprave të artit dhe ambienteve të brendshme, estetike të pastër dhe një madhësi të përgjithshme kompakte. Stratas.02 është furnizuar si standard me 3 reflektorë të këmbyeshëm (pika 20˚, mesatare 40˚, përmbytje 60˚) dhe një lavire anti-shkëlqimi të huallit.

Emri i Projektit : Stratas.02, Emri i stilistëve : Christian Schneider-Moll, Emri i klientit : .

Stratas.02 Qendra E Vëmendjes Së Udhëhequr

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.