Revista Design
Revista Design
Shtypni Për Të Nxjerrë Prizat Elektrike

The GAN Switch

Shtypni Për Të Nxjerrë Prizat Elektrike Normalisht nëse dikush do të dëshironte të nxirrte një prizë elektrike, do të duhej ta fiknin fuqinë dhe ta nxirrnin me një sasi të konsiderueshme energjie.Kjo ide konceptuale por e dukshme lejon që vetëm një gisht të bëjë gjithë punën. Ndezësi ON / OFF i cili gjithashtu si një buton për të nxjerrë prizën, ju ndihmon t'ju tregoni nëse priza është e lidhur me furnizimin me energji elektrike apo nuk është.

Emri i Projektit : The GAN Switch, Emri i stilistëve : Tay Meng Kiat Nicholas, Emri i klientit : .

The GAN Switch Shtypni Për Të Nxjerrë Prizat Elektrike

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.