Revista Design
Revista Design
Bistro

Ubon

Bistro Ubon është një bistro Thai, e vendosur në thelbin e qytetit të Kuvajtit. Ajo mbikëqyr rrugën Fahad Al salim, një rrugë e respektuar mirë për atë që është tregtia në ditë. Programi hapësinor i këtij bistro kërkon një dizajn efikas për të gjitha zonat e kuzhinës, ruajtjes dhe tualetit; lejimi i një zone të gjerë ngrënieje. Që kjo të realizohet, punimet e brendshme ku duhet të integrohen me elementët strukturorë ekzistues në një mënyrë harmonike.

Emri i Projektit : Ubon, Emri i stilistëve : Rashed Alfoudari, Emri i klientit : .

Ubon Bistro

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.