Revista Design
Revista Design
Llambë Në Rritje

BB Little Garden

Llambë Në Rritje Ky projekt propozon të mbështesë këtë përdorim të ri që siguron një përvojë më të plotë sensuale gatimi. BB Kopshti i vogël është një llambë rrezatuese në rritje, duke dashur të rishikojë vendin e bimëve aromatike brenda kuzhinës. Shtë një vëllim me linja të qarta, si një objekt i vërtetë minimalist. Dizajni me shkëlqim është studiuar veçanërisht për t'u përshtatur me një larmi ambientesh të brendshme dhe për t'i dhënë një shënim të veçantë kuzhinës. BB Kopshti i vogël është një kornizë për bimët, linja e tij e pastër i zmadhon ato dhe nuk shqetëson leximin.

Emri i Projektit : BB Little Garden, Emri i stilistëve : Martouzet François-Xavier, Emri i klientit : Hall Design.

BB Little Garden Llambë Në Rritje

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.