Revista Design
Revista Design
Transporti Publik

Azur: Montreal Metro Cars

Transporti Publik Dizajni i Metro Cars të reja Montreal vlerëson lidhjen e fuqishme që ekziston midis Montrealers dhe sistemit të tyre të metrosë nëntokësore. Më shumë se një mënyrë e efektshme e transportit, makinat e reja metro të Montrealit i sigurojnë qytetit dhe banorëve të tij mjetet për një cilësi më të mirë të jetës për vitet në vazhdim. Ajo mban aurën e energjisë krijuese të Montrealit, siguron një burim krenarie, siguron një koherencë më të madhe, intuitivitet dhe përdorueshmëri brenda shërbimit dhe kontribuon në qëndrueshmërinë lokale dhe globale.

Emri i Projektit : Azur: Montreal Metro Cars, Emri i stilistëve : Labbe Designers, Emri i klientit : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Transporti Publik

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.