Revista Design
Revista Design
Ngjitës I Kodit Qr

Marketplace on the Move

Ngjitës I Kodit Qr Mënyrë e re për të shitur makinën tuaj kudo! Vetëm në www.krungsriautomarketplace.com, ku mund të postoni për të shitur makinën tuaj dhe ne do të prodhojmë QR Code Sticker bazuar në adresën e internetit unike të automjetit tuaj të listuar, me modelin tuaj të zgjedhur të afisheve, pastaj dërgojeni në vendin tuaj, në mënyrë që të mund të ngjitni afishe në makinën tuaj! !! Për Blerësin, thjesht skanoni QR Code që shihni në parkimin e makinave të Shitësit në dyqanet, kafenetë, ndërtesat, etj. Qasja në detajet e makinës menjëherë. Thirrni shitësin dhe kontrollojeni. Të gjitha ndodhin papritur në vendin ku jeni të dy!

Emri i Projektit : Marketplace on the Move, Emri i stilistëve : Krungsri Auto, Emri i klientit : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Ngjitës I Kodit Qr

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.