Revista Design
Revista Design
Grupi I Gatimeve

MiMì

Grupi I Gatimeve Dizajni i thjeshtë Mimì me gjeometrinë e tij të pastër zbulon një lehtësi të madhe të përdorimit. Trajton formën thelbësore por të thurur qëndron kundër trupit të aluminit gri të ngordhur me gri dhe siguron një kontroll të fortë edhe nëse është i lagësht ose me yndyrë. Një skicë e vetme çeliku e tërhequr, duke kapur gatimet jo-shkop, nuk ka nevojë për nyje të mëtejshme. Fleksibiliteti elastik i metaleve shfrytëzohet për të marrë një kontroll të qetë: nëse shtypet, dorezat ndryshojnë lehtësisht formën e tyre dhe përshtaten me secilin përdorues. Doreza e panelit, me telin e saj të tensionuar, modifikon gjithashtu formën e saj. Dizajni minimal kontribuon në përmirësimin e ergonomisë.: Pa materiale mund të bëjë më shumë dhe madje edhe më mirë:

Emri i Projektit : MiMì, Emri i stilistëve : Gian Piero Giovannini, Emri i klientit : urge design.

MiMì Grupi I Gatimeve

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.