Revista Design
Revista Design
Tavolina, Karriget

Hoek af

Tavolina, Karriget "Hoek af" i përkthyer fjalë për fjalë në anglisht do të thotë "të humbasësh një qoshe", por kur thua se dikush humbet një cep në holandisht, kjo do të thotë se ata janë pak të çmendur. Unë po mendoja për këto fjalë ndërsa isha duke menduar për një mik i cili po "humbet një qoshe", kështu që për mua u bë e qartë se megjithëse i mungon një qoshe ai në të vërtetë është më interesant. Dhe sesa më goditi, nëse ju merrni një shesh dhe ju prerë një qoshe janë krijuar dy qoshe të reja, që do të thotë se në vend që të humbni diçka, diçka fitohet. Piecedo pjesë e "hoek af" ka humbur një qoshe, por ka fituar dy qoshe dhe dy këmbë.

Emri i Projektit : Hoek af, Emri i stilistëve : David Hoppenbrouwers, Emri i klientit : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Tavolina, Karriget

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.