Revista Design
Revista Design
Modelimi I Paketimit

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Modelimi I Paketimit Projekti ishte të Dizenjoja përshtypje të re me paketimin ekzistues të produktit, për të cilin klienti im nuk u bë përshtypje. Ky është produkti i parë që INNOTIVO bëri ndonjëherë, klienti im priste që dizajni im të vendosë një pikë referimi për produktet që do të vijnë në të ardhmen, dhe kjo paketim produktesh kanë përmbushur me sukses mënyrën e "INNOTIVO" të projektimit, Ndikimin Futuristic dhe të fortë Visual.

Emri i Projektit : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Emri i stilistëve : Jeffery Yap ®, Emri i klientit : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Modelimi I Paketimit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.