Revista Design
Revista Design
Tryeza E Kafesë

Catena

Tryeza E Kafesë Një tavolinë kafeje përbëhej nga katër tryeza anësore. Vendosja e pazakontë e tryezave anësore përbën formën L të tryezës së kafesë, e cila është një formë origjinale për tryezat e kafesë. Nuk ka nevojë për përpjekje shtesë për të përdorur tabela si kafe apo tryezë anësore, vetëm tabelat anësore duhet të sillen në formë L. Elementet mbajtës të ngarkesës së secilës tryezë anësore formohen, duke përdorur kombinim të ndryshëm të së njëjtës formë. Kjo formë e thjeshtë, një drejtkëndësh me buzë rrethore, është gjithashtu forma e secilës anë të tryezës së kafesë, kështu që forma e secilës tryezë anësore dhe tryezës së arkës është e ndryshme, por e lidhur.

Emri i Projektit : Catena, Emri i stilistëve : Ayça Sevinç Tatlı, Emri i klientit : .

Catena Tryeza E Kafesë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.