Revista Design
Revista Design
Mënyra E Portës

SIMORGH

Mënyra E Portës Kjo ndërtim është projektuar në mënyrë që kur makinat që kalojnë të përplasen ka një shirit nën rrugë i cili po zvogëlohet për nga pesha e veturave që po bën që rrotat e ingranazheve të rrotullohen dhe kabllot të tërhiqen. Prandaj, me ardhjen e makinave në vendndodhje, forma e portalit po ndryshohet dhe na jep pamje të ndryshme.

Emri i Projektit : SIMORGH, Emri i stilistëve : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Emri i klientit : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Mënyra E Portës

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.