Revista Design
Revista Design
Karrige Për Dhomë Të Gjallë

Cat's Cradle

Karrige Për Dhomë Të Gjallë Shifrat ose Fijet, një dilemë aktuale e procesit të projektimit. Të gjithë ne jemi fillestar por disa prej nesh duhet të punojnë në të. Dizajnuesit fillestarë vëzhgojnë çdo teknikë të disponueshme dhe mësojnë disa. Me kohën (10,000 orë) ne marrim lehtësira (-i) që lartësojnë / popullarizojnë / personalizojnë / ekonomizojnë lojën tonë. Kështu që, unë jam i magjepsur nga magjepsja e tanishme me median që propozojnë që blloku më themelor i projektimit është shifra, e kontrolluar lehtësisht. Shifra nuk është një njësi gjeneruese e jetës, thjesht një rrumbullakim në një emërues më pak i zakonshëm më i vogël se fibra. Dizajni është të paktën shards, copëza dhe fibra.

Emri i Projektit : Cat's Cradle, Emri i stilistëve : Stoel Burrowes, Emri i klientit : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Karrige Për Dhomë Të Gjallë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.