Revista Design
Revista Design
Stoli

Melek Taus

Stoli Në një ideologji të caktuar, Zoti e vendos botën nën kujdesin e shtatë engjëjve të shenjtë. Melek Taus ose Engjëlli Pallua është më i madhi dhe i pari që del nga Drita e Zotit në formën e ylberit. Kolektivisht këta shtatë engjëj janë shtatë ngjyrat e ylberit, Melek Taus duke qenë blu. Kur Melek Taus nuk pranoi t’i përkulet Ademit, ai u rrëzua nga parajsa. Ai u pendua për mëkatin e tij të krenarisë dhe qau për 7,000 vjet, lotët e tij shuanin zjarret e Xhehennemit. Melek Taus u fal dhe u rivendos si shef i engjëjve. Melek Taus është një burim i Zotit që krijoi kozmosin nga EGG Kozmike.

Emri i Projektit : Melek Taus, Emri i stilistëve : Samira Mazloom, Emri i klientit : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Stoli

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.