Revista Design
Revista Design
Zyra Fleksibël

Suivez le guide

Zyra Fleksibël Ky koncept u krijua për një konkurs projektimi të organizuar nga provinca e Flanders Perëndimore. Detyra ishte të mbushte një hapësirë të madhe boshe e cila është në mes të disa zyrave, me mobilje ku përdoruesit mund të mblidheshin. Suivez le Guide është një seri prej 7 vëllimesh kompensatë, në të cilën lejon përdoruesin të praktikojë një aktivitet tjetër. Ata lehtë mund të ndryshojnë vendndodhjen e secilës kuti sipas funksionit që u nevojiten. “Suivez-le-guide” prishet me konventat në fushën e mobiljeve të zyrave. Isshtë një përgjigje ndaj kërkesës për mënyra të tjera të punës dhe komunikimit.

Emri i Projektit : Suivez le guide, Emri i stilistëve : Five Am, Emri i klientit : Five AM.

Suivez le guide Zyra Fleksibël

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.