Revista Design
Revista Design
Salla E Ekspozitës, Shitja Me Pakicë, Libraria

World Kids Books

Salla E Ekspozitës, Shitja Me Pakicë, Libraria Frymëzuar nga një kompani lokale për të krijuar një librari të qëndrueshme, plotësisht operative në një gjurmë të vogël, RED BOX ID përdori konceptin e një 'libri të hapur' për të hartuar një përvojë të re me pakicë të vogël që mbështet komunitetin lokal. E vendosur në Vancouver, Kanada, World Kids Books është një sallë ekspozite e parë, librari i dytë me pakicë, dhe një i treti në dyqan online. Kontrasti i guximshëm, simetria, ritmi dhe pop i ngjyrave i tërheq njerëzit brenda dhe krijojnë një hapësirë dinamike dhe argëtuese. Shtë një shembull i shkëlqyeshëm se si një ide biznesi mund të përmirësohet përmes modelimit të brendshëm.

Emri i Projektit : World Kids Books, Emri i stilistëve : Maria Drugoveiko, Emri i klientit : World Kids Books.

World Kids Books Salla E Ekspozitës, Shitja Me Pakicë, Libraria

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.