Revista Design
Revista Design
Tavolina E Bashkangjitur Lëkundëse

Ergo-table for bed

Tavolina E Bashkangjitur Lëkundëse Tabela është në gjendje të rrotullohet në një kënd të caktuar për t'u vendosur nën shtrat / ndarje për të maksimizuar hapësirën dhe të hapet në një mënyrë të përdorshme. Mund të ketë disa tipare të kthyeshëm i cili është në 2 aeroplanë që të ketë aktivitet të lehtë për përdoruesin. Mund të ndihmojë në zgjidhjen e problemit të mundshëm në vendosjen e laptopit ose pajisjeve të ngjashme direkt në shtratin që bllokojnë rrjedhën e ajrit. Në aspektin ergonomik, tabela Swing lejon përdoruesin të ketë një sipërfaqe të duhur montimi për të mos shtypur në prehër të përdoruesit. Ndërsa trupi është në qëndrim të preferuar, tryeza lëkundet drejt tij / saj duke ruajtur lehtësisht komoditetin. Përdorimi i tabelës gjithashtu është i paaftë miqësor.

Emri i Projektit : Ergo-table for bed, Emri i stilistëve : Ivan Paul B. Abanilla, Emri i klientit : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Tavolina E Bashkangjitur Lëkundëse

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.