Revista Design
Revista Design
Dizajni I Prizave Elektrike

Easy Socket

Dizajni I Prizave Elektrike Personat me aftësi të kufizuara, të moshuarit, me aftësi të kufizuara të përkohshme dhe gjithashtu njerëzit e shëndetshëm përbëjnë bazën e kësaj çështje. Sidoqoftë audienca ime e synuar ka qenë ata që kanë mungesë duarve, krahëve, gishtërinjve ose personave me aftësi të kufizuara të përkohshme, përkatësisht ata që nuk janë në gjendje të përdorin normalisht ( klasike) fole dhe prizë. Ky dizajn fole në një pajisje e cila mund të përdoret lehtësisht nga audienca ime e synuar duke përdorur bërryl, buzë të duarve, gishtërinjtë, thembra, krahu si këto të audiencës sime të synuar.Unë u përpoqa të bëja një "Universal projektimit ".

Emri i Projektit : Easy Socket, Emri i stilistëve : Akin Kayiket, Emri i klientit : .

Easy Socket Dizajni I Prizave Elektrike

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.